Inbjudan från SMJ

Stockholm Modelljärnvägs förening bjöd in klubbar till en dag. Av 5–6 stycken från oss som visade intresse för att åka dit blev det en.
Alltid lika intressant att se den anläggningen för något nytt dyker alltid upp mellan besöken.

Inte allt för mycket folk och man träffar gamla bekanta men skapar också nya bekantskaper. Alla har samma intresse men med lite olika inriktningar. En liten historieberättelse fick man också av sekreteraren Anders.

Som sig bör på en anläggning så händer det lite olyckor. Ett par urspårningar men snabbt åtgärdat av medlemmarna. Även mindre justering av lok gjordes. Fick då veta att gamla verktyg från tandläkare kan vara guld värda. Är också billiga om man ber snällt.

En mycket trevlig och givande eftermiddag hos SMJ. Kan verkligen rekommendera ett besök där. Brukar vara publika körningar lite då och då. Mer info finns på deras hemsida.