Författararkiv: AndersL

Uppdatering April 2024

Sent om sider vill vi tacka alla som besökte vår marknad 9 Mars, vi ökade på antalet besökare lite i år igen. Nedan har vi satt ihop några (3) filmsnuttar, en med några bilder från marknaden både före och efter öppning samt några från våra körkvällar i lokalen, håll till godo, kvalitén är inte proffsig men vi vill gärna dela med oss av vår verksamhet till likasinnade.
//Styrelsen

Tåghobbymarknad 9 Mars 2024

Vill bara påminna alla om den årliga marknaden lördagen den 9/3 mellan kl. 10:00 och 15:00, som vanligt i Vasaskolans matsal i Strängnäs.

Passar på att bifoga en liten filmsnutt från våra körkvällar i lokalen, som synes så blandar vi och har kul.

Tåghobbymarknad 9 Mars 2024

Vill bara uppdatera alla om marknaden lördagen den 9/3 mellan kl. 10:00 och 15:00, som vanligt i Vasaskolans matsal i Strängnäs.
Vi fortsätter med samma koncept där vi även har lite fika för de som vill sitta ner innan en andra runda in bland försäljningsborden.
Hoppas att vi ses i Mars.

//Styrelsen

Tåghobbymarknaden genomförd

Tack till alla som tog sig tiden att besöka oss, det blev en lyckad marknad från vår sida sett. Totalt 24 säljare på plats, 76 bord fulla med tågprylar.
Ni kan hitta några bilder från marknaden i bildgalleriet under ”Arrangemang/Tåghobbymarknad 2023”.

Tåghobbymarknaden närmar sig

Lördag 11/3 kl 10.00 – 15.00 kör vi, Välkomna!

Som ni sett i de tidigare inläggen så har vi haft ett antal körtillfällen senaste tiden i lokalen, det är riktigt kul när medlemmarna plockar fram det som finns i ”skåpen” hemma.
Bifogar ett litet filmklipp igen på det som rullat runt senaste tiden, hoppas ni inte tycker det blir för mycket?

Tåghobbymarknad 11 Mars 2023

Vill bara påminna alla om marknaden den 11/3 mellan kl. 10:00 och 15:00, som vanligt i Vasaskolans matsal i Strängnäs.
Vi har haft lite körning på helgen senaste tiden och det har varit väldigt uppskattat, bifogar ett litet filmklipp och några bilder från förra lördagens körning.
Hoppas vi ses i Mars.